Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jana Eyrová

4. 2. 2011 13:13
Souhlas

Nevím, zda se mají přelít peníze z obrany na školství. Myslím si ale, že jste první ministr, který našel odvahu něco dělat. Kdyby se problémy řešily v dřívějších letech, mohly se změny dít postupně a určitě by tolik nebolely a všichni by tak nekřičeli. Snažíte se řešit problém se zavedením státních maturit - už tady měly být dávno, situace ve SŠ se mohla řešit také dříve postupným útlumem a nepovolováním nových soukromých SŠ. Teď se ruší nebo spojují celé školy a my - učitelé se všichni bojíme o práci, křičíme, spojujeme se s rodiči a studenty, abychom neztratili zaměstnání... Na ZŠ si dělá každá škola, co chce a děti, když se stěhují, mají problém s návazností. Snažíte se zavést standardy a to považuji rovněž za přínosné. Souhlasím i s testováním žáků již na ZŠ a s tím, že výsledky testů v 9. třídách by mohly nahradit přijímací zkoušky. Souhlas s Vaší prací vyjadřuji i přesto, že se moje škola spojuje s jinou a já mám také obavy ze ztráty zaměstnání. Vážím si Vás a vydržte!

0 0
možnosti

BoboHml

7. 3. 2010 18:11
Co to má být

?

Pánům z ČSSD asi uniklo, že jsme ve společenství NATO…

A co jako,zrušíme celou armádu,protože nás chrání NATO?Rv

0 0
možnosti

jrc

7. 3. 2010 18:01
Vážený budoucí poslanče,

pokud teď dáte školství 10 mld., tak je vyhodíte z okna. Napřed je potřeba v tom školství udělat pořádek a potřebné změny ! Naše mládež je mnohem vyspělejší a nemusí stále sedět ve škole. Doporučuji Vám přečíst si moje drobné příspěvky k této oblasti:

http://jiricumpelik.blog.idnes.cz/c/89069/Parcialni-vize-I-Skolstvi.html

a

http://jiricumpelik.blog.idnes.cz/c/110279/Skolstvi-dira-na-penize.html

Přeji mnoho úspěchů.

0 0
možnosti

tolan

6. 3. 2010 20:14
Strana s Radkem Johnem jako jeho výtah ke korytu - nebrat!

Rv  Rv  Rv

0 0
možnosti

nesher

6. 3. 2010 16:39
to je vtip?

To jako čekáte, že my zrušíme armádu (snížení rozpočtu AČR o 20% se rovná její likvidaci) a ostatní státy NATO budou své obrané náklady zvyšovat, aby kromě svých potřeb měli dostatečné kapacity ještě na naši obranu? To je stejný druh hloupého populismu jako 13. důchody a nejluxusnější mateřská na světě od ČSSD.

Pokud chcete zvyšovat náklady na školství, což je samo o sobě bez pořádné reformy pouhým plýtváním, tak berte tam kde se vyhazuje nejvíc, tj. v rozpočtu MPSV.

0 0
možnosti

da.rock

6. 3. 2010 16:26
Člověče, vy mluvíte jako komunista!!!!

Prej "Na co potřebujeme Pandury, vždyť jsme v NATO."

Krásně jste potvrdil dojem, že VV mají ve svých řadách naivky a populisty, kteří si nezadají ani s názory, s jakými by si s vyjímkou komunistů nikdo netroufl vyjít na veřejnost.

0 0
možnosti

tučňák v exilu

6. 3. 2010 16:25
Na obranu

už teď dáváme podstatně méně, než i velká část EVROPSKÉ větvě NATO. A přesto dané státy většinou nemají to vyšší % HDP na obranu utáhnout. Že by problém byl jinde a vy jste jen chtěl populisticky přelít peníze z obrany do škol bez řešení příčin problémů? Pravda, je to jednoduché řešení-neřešení :-P

0 0
možnosti

Aaron71

6. 3. 2010 16:17
Proč máte tak veliké písmo?

A co ta kaňka? To chcete být ministrem školství? Ve Vašem věku Hujere?

0 0
možnosti

forhend

6. 3. 2010 16:07
VV je leda tak k

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

rezjir

6. 3. 2010 16:00
Za´prvé

nesouhlasím s tím, aby 10 miliard převedlo z obrany na školství. To už raději školné.

Za druhé vidím že vám to nedošlo. Socdem útočí na Věci veřejné, aby si toho všimli pravicoví voliči, a tak dali hlasy raději Věcem než ODS. Protože pravvicoví voliči jsou IQ tykve, kteří si řeknou, když tak Věci vadí, tak mi jim musíme dát svůj hlas. A ODS půjde od válu. To snad chceme všichni.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS